ISPARTA / MERKEZ - Büyükhacılar Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ÇEDES

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz İsmail KONAÇ  ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerle  "Sevgi,Dostluk,Vefa" kazanımı için bir öğrencimizin doğum gününü kutlamış öğrencimizi mutlu etmişlerdir.

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz İsmail KONAÇ  ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte "Dürüstlük Manavı" hazırlamıştır. Öğrencilerimiz satıcısı olmayan manavdan kendileri alışveriş etmiştir.

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz İsmail KONAÇ  ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizi köyümüzün camisine götürerek yaşlılarımızı ziyarette bulunmuştur. Öğrencilerimiz yaşlılarımızın halini hatrını sorup  onlara ikramda bulunmuştur. "Sevgi ve Saygı"  kazanımı öğrencilerimize verilmişmiştir.